19 Haziran 2013 Çarşamba

Bedava en kaliteli oyunlar nasıl çıktı

Flash oyunlar bir web tarayıcısı içinde Adobe Flash player kullanarak oynanır. Kişi bilgisayar kullanmaya başladı ve kitlesel gelişmiş ve bugün popüler büyüdü edildikten sonra kısa bir süre sonra gelişti.Önemli avantajlarından biri de tüm işletim sistemi dostu ve ihtiyacınız olan tüm iPad, kişisel bilgisayar veya dizüstü olmasıdır. İnsanlar web tarayıcıları geliştirilmesi sonra oyun oluşturmaya başladı. Basit bir oyuncu sürümleri Dili ve MySQL, PHP, ASP ve JavaScript gibi diğer HTML komut dosyası teknolojileri kadar Hyper Text işareti ile web tarayıcıları kullanarak oynanır olduğunu oluşturuldu. Araba oyunu oyna hakkında bilgiler ortaya çıkmaya başladı.

Flaş Java ve Flash gibi web tabanlı grafik teknolojilerinin geliştirilmesi bedava oyun oyna alanında sonra daha karmaşık hale geldi ve bu teknolojileri kendi adını aldı. Bu oyunların bir çok örneğin 1980'lerde yayımlanan Frogger ve içeri bir flash plug kullanarak bir web sayfasında geliştirilen ve oynandı. Bedava en kaliteli oyunlar Pac-Man Bu ancak çok olmadan sınırları vardı ve sık sık oyuncu en yüksek puanı paylaşımı ile tek oyuncu vardı . Bu Travian veya Empires Legend gibi daha karmaşık oyun çok oyunculu bir ortamda izin vermek için web tarayıcıları temas, bu daha sonra değişti. Flash oyunlar sonra çok oyun ortamı mümkün kılan bu Ajax gibi daha karmaşık web teknolojileri kullanılır.

Bedava kiz oyunlari oynamak da artık moda olmuş durumda. Bedava oyunlar 3d çok zevklidir bu oyunlarıda oynayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder